Kontakt 8000.dk i Aarhus og del din kunst og kultur

Du er velkommen til at fortælle om din kunst og kultur til århusianerne. Klik på megafonen, fortæl om din butik, forening, dansested, restaurant, galleri - og giv folk et godt tilbud.
Det koster ikke noget. Login og fortæl om din kunst og kultur.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser og invitationer til arrangementer modtager vi gerne.

Send din information på mail til [email protected]
- vi fortæller om teater, musik, dans, kunst og kultur i Aarhus. Vi omtaler alt om Aarhus, stort og småt fra byen. Forslag til samarbejde, interviews, portrætter m.m. går også på mail, eller giv et kald og lad os snakke om det.

Om 8000.dk

8000.dk's mission er at få flest mulige århusianere ud i byens kulturliv af enhver slags.

Ambjørn Happy
tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
fotograf og journalist, djh

Lita Domino
tlf. +45 40 77 80 61
[email protected]
skribent og kunstner, anmelder af dans, teater og musik.

Tomas Dalgaard
tlf. +45 60 72 91 46
[email protected]
kulturskribent, digter, anmelder af musik og bøger.

8000.dk's kulturreportere tager rundt i Aarhus når der er kulturelle arrangementer, og det er bredt: Teater, dans, kunst, gallerier, workshop, events, musik, underholdning - kultur af enhver slags.

Er du glad for kunst og kultur?

Anmeldere, kunstnere, skribenter, journalister og fotografer er velkomne. Du har mulighed for at skrive og fotografere om byens kulturliv.

8000.dk er en no-money-no-profit side med skribenter, forfattere, journalister og fotografer der tilbyder flest mulige mennesker en genvej fra swipe-telefonen og ud i virkelighedens oplevelser live i Aarhus. Man kan ikke købe plads på 8000.dk og vi har ingen betalte annoncer - her kan man frit dele sin kunst og kultur med folk i Aarhus.

Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Man kan ikke købe plads på 8000.dk, og vi har ingen annoncer. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl om det med en gratis annonce i 8000 Aarhus.

8000.dk Århus Aarhus kalender Anmeldelser Kultur video Alt om Aarhus Kultur i Aarhus Redaktion


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Vi kræver ikke penge for omtale af kunst og kultur i Aarhus, og ingen fra 8000.dk er berettiget til at modtage betaling for omtale og lignende. Man kan ikke købe plads på 8000.dk, og vi har ingen betalte annoncer. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2019