8000 Århus • Tirsdag 19. Marts 2019 • Uge 12

Kontakt 8000.dk i Aarhus og del din kunst og kultur

Du er velkommen til at fortælle om din kunst og kultur til århusianerne. Klik på megafonen, fortæl om din butik, forening, dansested, restaurant, galleri - og giv folk et tilbud om en god oplevelse.
Login og fortæl om din kunst og kultur.

Pressemeddelelser

Pressemeddelelser og invitationer til arrangementer modtager vi gerne.

Send din information på mail til [email protected]
- vi fortæller om teater, musik, dans, kunst og kultur i Aarhus. Vi omtaler alt om Aarhus, stort og småt fra byen. Forslag til samarbejde, interviews, portrætter m.m. går også på mail, eller giv et kald og lad os snakke om det.

Om 8000.dk

8000.dk's mission er at få flest mulige århusianere ud i byens kulturliv af enhver slags.

Ambjørn Happy
tlf. +45 26 13 41 11
[email protected]
fotograf og journalist, djh

Lita Domino
tlf. +45 40 77 80 61
[email protected]
skribent og kunstner, anmelder af dans, teater og musik.

Tomas Dalgaard
tlf. +45 60 72 91 46
[email protected]
kulturskribent, digter, anmelder af musik og bøger.

8000.dk's kulturreportere tager rundt i Aarhus når der er kulturelle arrangementer, og det er bredt: Teater, dans, kunst, gallerier, workshop, events, musik, underholdning - kultur af enhver slags.

Er du glad for kunst og kultur?

Anmeldere, kunstnere, skribenter, journalister og fotografer er velkomne. Du har mulighed for at skrive og fotografere om byens kulturliv.

8000.dk er en no-money-no-profit side med skribenter, forfattere, journalister og fotografer der tilbyder flest mulige mennesker en genvej fra swipe-telefonen og ud i virkelighedens oplevelser live i Aarhus. Her deler du frit dine tilbud om kunst og kultur med folk i Aarhus.

Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Hvis du har et kulturtilbud så fortæl om det, skriv en foromtale i 8000.dk Århus.

8000.dk Århus Se kalender uge 12 Skriv foromtale Redaktion Anmeldelser Kultur video Alt om Aarhus Kultur i Aarhus


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Der er fri omtale af kunst og kultur i Aarhus. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2019