8000 Århus • Mandag 22. April 2019 • Uge 17

Shows og underholdning i Aarhus

Mandag 22. apr. 2019 kl. 12:00

Show230 kr.
De fantastiske cirkus artister gæster byen omkring påske

Cirkus Arena, Tangkrogen

★★★★Årets cirkus er en fest for det fantastiske. Bubber er årets konferencier i Cirkus Arena, og i den anledning har han taget tøjlerne og samlet alt det, han synes hører til i et rigtigt cirkus. I forestillingen bliver det Bubbers opgave at undersøge og afdække cirkus’ magiske verden. Resultatet kommer til live i manegen i det rødgule cirkustelt ved Tangkrogen i Aarhus, 13.


3Torsdag 25. apr. 2019 kl. 20:30

Show60 kr.
Blot til Lyst - Baileys eller Bar Røv

Gyngen - Café, restaurant, scene

Kom og grin med når Improgruppen Blot til Lyst er tilbage på Gyngen med Baileys eller bar røv. En challenge hvor spillerne udfordrer hinanden i improviserede scener. Til sidst kåres en vinder og en taber: vinderen får Baileys – taberen står tilbage med bar røv.

Spillerne sætter på skift rammerne for scenerne og kaster de andre ud i ukendte situationer.


15Tirsdag 7. maj. 2019 kl. 20:00

Show60 kr.
Live - Så er der Story Slam

Teater Katapult

StorySlam er en konkurrence i historiefortælling stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth. Sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 minutter fra hverdagens Danmark, fortalt live på scenen.

Sæsonen igennem er det publikums fornemmeste opgave til hvert eneste StorySlam at heppe og stemme på aftenens favorit-fortæller.Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Hvis du har et kulturtilbud så fortæl om det, skriv en foromtale i 8000.dk Århus.

8000.dk Århus Se kalender uge 17 Skriv foromtale Redaktion Anmeldelser Kulturglimt Alt om Aarhus Kultur i Aarhus


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Der er fri omtale af kunst og kultur i Aarhus. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2019