Udstillinger i Aarhus

★★★★★'På Djengis Khans Stepper'

Nu og frem til Søndag 7. apr. 2019

'Do Do Suh'
ARoS Aarhus KunstmuseumNu og frem til Søndag 17. feb. 2019

'Julian Schnabel, maler og filmskaber'
ARoS Aarhus KunstmuseumNu og frem til Søndag 3. mar. 2019

'Århus Julemarked i Ridehuset'

Nu og frem til Torsdag 20. dec. 2018

» Udstillinger i byen

» Udstillinger i Aarhus

Nu og frem til Søndag 7. apr. 2019

En rejse ud på de mongolske stepper

Moesgaard Museum
'På Djengis Khans Stepper'
Udstilling120 kr.


» På Djengis Khans Stepper

★★★★★ Djengis Khan, lederen fra de mongolske stepper, fik med sine voldsomme erobringer i starten af 1200-tallet skabt et kejserdømme, der strakte sig fra Kina i øst til det nuværende østlige Europa. I tusinde år prægede de mongolske nomader kontakten mellem øst og vest både gennem krigeriske ekspansioner og gennem kontrol med handelsveje over stepper og på tværs af ørkenområder.

Nu og frem til Søndag 17. feb. 2019

Poetiske korridorer i stof

ARoS Aarhus Kunstmuseum
'Do Do Suh'
Udstilling130 kr.


» Do Do Suh

Do Ho Suh er kendt verden over for at skabe nærmest vægtløse transparente stofrum, der præcist og i fuld størrelse gengiver de hjem, han har boet i. Udstillingen er den tredje i rækken Intermezzo, der viser kunst, hvor perceptionen og forståelsen af kunstværkerne sker gennem mere og andet end blot synssansen. Det er Do Ho Suhs første soloudstilling i Danmark.

Nu og frem til Søndag 3. mar. 2019

Amerikansk kunstners udstillings-debut i Norden

ARoS Aarhus Kunstmuseum
'Julian Schnabel, maler og filmskaber'
Udstilling130 kr.


» Julian Schnabel, maler og filmskaber

Flere end 40 værker fra den amerikanske kunstner Julian Schnabel, der udover malerier også er kendt som filminstruktør. Udstillingen af hans værker i Aarhus er den første i Norden. Han er kendt som en markant skikkelse i det figurative og fortællende malleri.

Nu og frem til Torsdag 20. dec. 2018

Unikke julegaver i Ridehuset

Ridehuset
'Århus Julemarked i Ridehuset'
UdstillingGratis


» Århus Julemarked i Ridehuset

Aarhus Kunst- og Julemarked i Ridehuset har i over 20 år summet af liv og julehygge i november og december måned. Boderne bugner af kunst, design, julepynt og unikke julegaver, mens der dufter dejligt af hjemmelavet julebag.

Unikke julegaver
Aarhus Kunst- og Julemarked i Ridehuset har flere end 80 stande.

Nu og frem til Torsdag 10. jan. 2019

Tag skøjterne med til Musikhuset

Musikhuset Aarhus
'Gratis skøjtebane i Aarhus'
UdstillingGratis


» Gratis skøjtebane i Aarhus

Der er åbent på skøjtebanen ved Musikhuset hver dag klokken 13, frem til 10. januar. Det er sjovt, særligt hvis det er første gang. Børn har glæde af vandafvisende overtræksbukser, hue og vanter. Voksne kan eventuelt tage en hjelm på hvis det er første gang, eller går det fint uden.


Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Man kan ikke købe plads på 8000.dk, og vi har ingen annoncer. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl om det med en gratis annonce i 8000 Aarhus.

8000.dk Århus Aarhus kalender Anmeldelser Kultur video Alt om Aarhus Kultur i Aarhus Redaktion


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Vi kræver ikke penge for omtale af kunst og kultur i Aarhus, og ingen fra 8000.dk er berettiget til at modtage betaling for omtale og lignende. Man kan ikke købe plads på 8000.dk, og vi har ingen betalte annoncer. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2018