8000 Århus • Mandag 22. April 2019 • Uge 17

Udstillinger i Aarhus

Torsdag 11. apr. 2019

Nu og frem til Mandag 22. apr. 2019

Udstilling120 kr.
Mød vikingekrigeren fra Århus på Moesgaaard

Moesgaard Museum

Hele familien kan få en vaskeægte vikingeoplevelse på Moesgaard. Museet åbner krigerskole for børn, spillebule med nyt vikingespil, præsenterer et sensationelt vikingefund, holder MOMU talk om vikingefakta og fri fantasi og giver prøvesmagninger i mjødbaren.

Du har mulighed for at stå ansigt til ansigt med Aarhus’ første rigtige viking.


'Mød vikingekrigeren fra Århus på Moesgaaard'
Nu og frem til Mandag 22. apr. 2019Moesgaard Museum

» Udstillinger i Aarhus

» Udstillinger i Aarhus


Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Hvis du har et kulturtilbud så fortæl om det, skriv en foromtale i 8000.dk Århus.

8000.dk Århus Se kalender uge 17 Skriv foromtale Redaktion Anmeldelser Kulturglimt Alt om Aarhus Kultur i Aarhus


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Der er fri omtale af kunst og kultur i Aarhus. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2019