Udstillinger i Aarhus

★★★★★'På Djengis Khans Stepper'
Nu og frem til Søndag 7. apr. 2019Moesgaard Museum

'Do Do Suh'
Nu og frem til Søndag 17. feb. 2019ARoS Aarhus Kunstmuseum

'Julian Schnabel, maler og filmskaber'
Nu og frem til Søndag 3. mar. 2019ARoS Aarhus Kunstmuseum

» Udstillinger i Aarhus

» Udstillinger i Aarhus

Lørdag 10. nov. 2018

Nu og frem til Søndag 7. apr. 2019

Udstilling120 kr.
En rejse ud på de mongolske stepper

Moesgaard Museum

Djengis Khan, lederen fra de mongolske stepper, fik med sine voldsomme erobringer i starten af 1200-tallet skabt et kejserdømme, der strakte sig fra Kina i øst til det nuværende østlige Europa. I tusinde år prægede de mongolske nomader kontakten mellem øst og vest både gennem krigeriske ekspansioner og gennem kontrol med handelsveje over stepper og på tværs af ørkenområder.

» En rejse ud på de mongolske stepper

Lørdag 10. nov. 2018

Nu og frem til Søndag 17. feb. 2019

Udstilling130 kr.
Poetiske korridorer i stof

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Do Ho Suh er kendt verden over for at skabe nærmest vægtløse transparente stofrum, der præcist og i fuld størrelse gengiver de hjem, han har boet i. Udstillingen er den tredje i rækken Intermezzo, der viser kunst, hvor perceptionen og forståelsen af kunstværkerne sker gennem mere og andet end blot synssansen. Det er Do Ho Suhs første soloudstilling i Danmark.

» Poetiske korridorer i stof

Lørdag 10. nov. 2018

Nu og frem til Søndag 3. mar. 2019

Udstilling130 kr.
Amerikansk kunstners udstillings-debut i Norden

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Flere end 40 værker fra den amerikanske kunstner Julian Schnabel, der udover malerier også er kendt som filminstruktør. Udstillingen af hans værker i Aarhus er den første i Norden. Han er kendt som en markant skikkelse i det figurative og fortællende malleri.

» Amerikansk kunstners udstillings-debut i Norden


Alt om Aarhus er i fokus på 8000.dk hvor folk deler byens oplevelser indenfor kunst og kultur. Hvis du har et kulturtilbud så fortæl om det, skriv en foromtale i 8000.dk Århus.

8000.dk Århus Se kalender uge 7 Skriv foromtale Redaktion Anmeldelser Kultur video Alt om Aarhus Kultur i Aarhus


På 8000.dk tilbyder skribenter, forfattere, fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud til oplevelser i virkeligheden i Århus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen der fortæller alt om Aarhus. Der er fri omtale af kunst og kultur i Aarhus. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates. Billeder af kunst og kultur fra fotograf i Aarhus.© 8000.dk Aarhus, 2019