8000.dk
Teater, musik, dans, kunst og kultur.

Mandag 19. Marts 2018 • Uge 12 Del din kunst og kultur med folk i Aarhus.

Skrivegrupper i Aarhus

Kom og vær med
>>> Skriv4 (Læs mere)
Sted Aarhus Litteraturcenter på Godsbanen, Aarhus
Tid Alle torsdage, 19 til 21
Gratis

Du kan lide at fortælle historier, du er forfatter. Måske er nogle af dine historier blevet udgivet, eller du arbejder på sagen. Kom og vær med og få feedback og inspiration fra andre forfattere i Aarhus. Tag en historie med - prosa, digte, uddrag af en roman, et essay.
Tag det med som du har lyst til at få feedback på.

Om at være med i en skrivegruppe

Skrivegrupperne styrer sig selv. Der er ingen lærer eller leder af gruppen. Vi bidrager til hinandens bedste.

Til hvert møde tager du en tekst med som du deler med de andre i gruppen. Du får en positiv feedback på din tekst fra de andre i gruppen.
Der er ingen forkerte tekster, eller forkerte historier.

Hvis der er en uge hvor du ikke har nogen tekst klar, så kom alligevel og få inspiration fra hvordan andre forfattere griber deres historier an, og giv dem din feedback.

Forskellige aldre, køn, race, religion, temperament

Ung eller gammel, mand eller kvinde, dem midt imellem - du er velkomen med det sprog og de tanker som du foretrækker for at fortælle dine historier. Vi er ikke politisk korrekte, og vi har et stort hjerte for historier.

8000 Aarhus er en no-money-no-profit side om kunst og kultur i Aarhus. Her tilbyder fotografer og journalister en genvej væk fra swipe-telefonen og ud i virkeligheden i Aarhus. Hvis du har et kulturarrangement så fortæl os om det, eller lav en konto og skriv selv dit arrangement ind i kulturkalenderen for 8000 Aarhus. Vi kræver ikke betaling penge for omtale af kunst og kultur i Aarhus, og ingen fra 8000.dk er berettiget til at modtage betaling for omtale og lignende. Man kan ikke købe plads på 8000.dk, og vi har ingen betalte annoncer. Copyright på tekst og billeder tilhører de respektive rettighedshavere. Synspunkter og meninger henhører til de enkelte aktører. Tjek udbyderen af et kultur-arrangement for de seneste opdates.

8000 i dag

Smagsprøver

Kultursteder i Aarhus

Anmeldelser


Redaktion

Om 8000 Aarhus

Billeder© 8000.dk Århus, 2018